AKCJA WYPRAWKA 2018

ZESPÓŁ FUNDACJI KONICZYNKA PRAGNIE GORĄCO PODZIĘKOWAĆ WSZYSTKIM DARCZYŃCOM I LUDZIOM DOBREGO SERCA ZA PRZEKAZANĄ NAM POMOC RZECZOWĄ. DZIĘKI NIEJ MOŻEMY WSPOMAGAĆ I DOPOSAŻYĆ NASZYCH PODOPIECZNYCH ORAZ ZAPRZYJAŹNIONE PLACÓWKI. ZA DOBRE SERCE I OKAZANĄ POMOC SERDECZNIE DZIĘKUJEMY 🙂

FUNDACJA KONICZYNKA ZAWITAŁA RÓWNIEŻ Z SZALEŃSTWEM WYPRAWKOWEJ POMOCY DO NIEPEŁNOSPRAWNYCH DZIECIACZKÓW Z RODZINNEGO DOMU DZIECKA W BYTOMIU. PRZEKAZUJĄC TORNISTRY, PIÓRNIKI, PRZYBORY SZKOLNE ORAZ GRY EDUKACYJNE 🙂

WYPRAWKOWY ZAWRÓT GŁOWY ODWIEDZIŁ NASZYCH PODOPIECZNYCH, KRYSTIANKA ZIELIŃSKIEGO, PIOTRUSIA CIERPISZ-PUSTELNY ORAZ KOCHANĄ KSIĘŻNICZKĘ WIKUSIĘ GAŁKA. PRZEKAZUJĄC IM POMOCE SZKOLNE, ART. SPOŻYWCZE 🙂

FUNDACJA KONICZYNKA WRAZ ZE SWOIMI WOLONTARIUSZAMI, ZORGANIZOWAŁA AKCJĘ WYPRAWKOWĄ DLA DZIECIACZKÓW Z DOMU MAŁEGO DZIECKA ZGROMADZENIA SIÓSTR SŁUŻEBNICZEK NMP W GLIWICACH, GDZIE PRZEBYWA OBECNIE OK. 90 DZIECI. SĄ TO MALUSZKI OD URODZENIA PO DZIECI SZKOLNE. WRAZ Z SIOSTRĄ DYREKTOR KONICZYNKA ZORGANIZOWAŁA SPOTKANIE DLA DWÓCH GRUP, DZIECI SZKOLNYCH ORAZ PRZEDSZKOLNYCH:) DLA MAŁYCH UCZNIÓW PRZYGOTOWALIŚMY WYPRAWKI SZKOLNE W POSTACI TORNISTRÓW, PIÓRNIKÓW, PUDEŁEK ŚNIADANIOWYCH ORAZ PRZYBORÓW SZKOLNYCH A DLA PRZEDSZKOLACZKÓW WSPANIAŁE PACZKI WYPEŁNIONE KSIĄŻECZKAMI, GRAMI, ZABAWKAMI ORAZ SŁODYCZAMI. OTO JAK CIEPŁO I SERDECZNIE KONICZYNKA ZOSTAŁA UGOSZCZONA 🙂