CZERWIEC 2018

BIURO KONICZYNKI ODWIEDZIŁA WCZORAJ PANI KIEROWNIK „SCHRONISKA” DOMU DLA SAMOTNYCH MATEK Z DZIECIACZKAMI, KTÓREJ PRZEKAZALIŚMY OWOCOWE MUSY, ODŻYWKI DLA DZIECI I NIEMOWLĄT – NA ZDROWIE:)

SEBASTIANKOWI MALINOWSKIEMU FUNDACJA KONICZYNKA ZAKUPIŁA SPECJALISTYCZNE ŁÓŻKO Z PRZEZNACZENIEM DO REHABILITACJI  🙂

DOPOSAŻYLIŚMY MALUTKICH MIESZKAŃCÓW Z KOSZALINA, PRZEBYWAJĄCYCH W DOMU SAMOTNEJ MATKI I DZIECKA „DAR ŻYCIA”, W MUSY OWOCOWE, ODŻYWKI DLA DZIECI I NIEMOWLĄT ORAZ W ARTYKUŁY SPOŻYWCZE , NA ZDROWIE 🙂

Z OKAZJI URODZIN, KOCHANEJ SOLENIZANTCE BIANCE DZIĘCIOŁ, FUNDACJA KONICZYNKA PRZEKAZAŁA PACZUCHĘ URODZINOWĄ, NAJLEPSZE ŻYCZENIA 🙂

WAKACYJNA POMOC KONICZYNKI WYRUSZYŁA DZIŚ, BY UCIESZYĆ DZIECIACZKI Z CENTRUM PLACÓWEK OPIEKUŃCZO-WYCHOWAWCZYCH „MŁODY LAS” W TORUNIU. PRZEKAZUJĄC IM ARTYKUŁY SPOŻYWCZE, STROJE KĄPIELOWE,WSPANIAŁĄ ODZIEŻ, ARTYKUŁY POŚCIELOWE, KOSMETYKI DO PIELĘGNACJI TWARZY I CIAŁKA, ŻYCZYMY UDANYCH WAKACJI 🙂

„FUNDACJA KONICZYNKA” W PIERWSZY DZIEŃ LATA TJ.21 CZERWCA 🙂 ODWIEDZIŁA PODOPIECZNYCH Z DOMU SAMOTNEJ MATKI I DZIECKA „SCHRONISKO” W RUDZIE ŚLĄSKIEJ, PRZEKAZUJĄC WAKACYJNĄ POMOC W POSTACI ARTYKUŁÓW HIGIENICZNYCH, ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH, ZABAWEK, ODZIEŻY, KOSMETYKÓW DO PIELĘGNACJI TWARZY I CIAŁA ORAZ STROJÓW KĄPIELOWYCH DLA NAJMŁODSZYCH .OTO JAK MAŁE ANIOŁKI UCIESZYŁY SIĘ Z NASZEJ WIZYTY

FUNDACJA KONICZYNKA Z OKAZJI ZBLIŻAJĄCYCH SIĘ WAKACJI, PRZEKAZAŁA DZIECIACZKOM Z DOMU DZIECKA IM. ŚW. LUDWIKI W KRAKOWIE POMOC W POSTACI ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH, STROJÓW KĄPIELOWYCH DLA CHŁOPCÓW ORAZ DZIEWCZYNEK, KOSMETYKÓW DO PIELĘGNACJI TWARZY I CAŁEGO CIAŁKA, ABY SŁUŻYŁY IM NA WYJAZDACH LETNICH I KOLONIACH 🙂

DOPOSAŻYLIŚMY WSPANIAŁE DZIECIACZKI Z DOMU DZIECKA „TĘCZA” W KUTNIE, W ODZIEŻ, KOSMETYKI ORAZ ARTYKUŁY SPOŻYWCZE:)

PRZEKAZALIŚMY DZIECIOM Z ZESPOŁU PLACÓWEK OPIEKUŃCZO-WYCHOWAWCZYCH W NOWYM SĄCZU POMOC W POSTACI KOSMETYKÓW, ODZIEŻY ORAZ ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH 🙂

DZISIAJ WAŻNY DZIEŃ W ŻYCIU NASZEGO PODOPIECZNEGO MAĆKA BURZYŃSKIEGO, TOCZY ON BOJE W „OGÓLNOPOLSKICH ZAWODACH TENISA STOŁOWEGO”, GDZIE ZAJĄŁ III MIEJSCE -GRATULACJĘ- NASZ MACIEK MA RÓWNIEŻ URODZINKI, DLATEGO Z TEJŻE OKAZJI FUNDACJA KONICZYNKA ODWIEDZIŁA GO NA ZAWODACH, WRĘCZAJĄC PREZENT URODZINOWY, WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NASZ KOCHANY ZWYCIĘZCO! 🙂

PRZEKAZALIŚMY ARTYKUŁY SPOŻYWCZE DO JEDNEJ Z KLAS SZKOŁY PODSTAWOWEJ NR 13 IM. TADEUSZA KOŚCIUSZKI W CHORZOWIE

FUNDACJA KONICZYNKA ODWIEDZIŁA DZIECI Z DOMU DZIECKA IM. KORCZAKA W GDAŃSKU, PRZEKAZUJĄC ARTYKUŁY SPOŻYWCZE:)

DOPOSAŻYLIŚMY DZIECIACZKI Z WROCŁAWSKIEGO CENTRUM OPIEKI I WYCHOWANIA W POMOCE PEŁNE ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH, ODZIEŻY, PRZEŚCIERADEŁ:)

PRZEKAZALIŚMY ARTYKUŁY SPOŻYWCZE DO CHORZOWSKIEGO OŚRODKA POMOCY SPOŁECZNEJ

DZIŚ FUNDACJA KONICZYNKA ZAWITAŁA Z CIEPŁYMI ODWIEDZINKAMI DO DOMU SPOKOJNEJ STAROŚCI „NADZIEJA” W CHORZOWIE ORAZ DO DZIECIACZKÓW Z DOMU DZIECKA, PRZEKAZUJĄC DARY W POSTACI: ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH, ODZIEŻY, ŚRODKÓW CZYSTOŚCI, PUDEŁEK ŚNIADANIOWYCH 🙂

ZAPRASZAMY DO ZAKŁADKI „PODOPIECZNI” – RODZINNY DOM DZIECKA, TAM ZNAJDZIECIE GALERIĘ ZDJĘĆ Z WYJAZDU LETNIEGO – KOLONIE 2018 🙂