DZIEŃ DZIECKA 2018

ZESPÓŁ FUNDACJI KONICZYNKA PRAGNIE GORĄCO PODZIĘKOWAĆ WSZYSTKIM DARCZYŃCOM I LUDZIOM DOBREGO SERCA ZA PRZEKAZANĄ NAM POMOC RZECZOWĄ. DZIĘKI NIEJ MOŻEMY WSPOMAGAĆ I DOPOSAŻYĆ NASZYCH PODOPIECZNYCH ORAZ ZAPRZYJAŹNIONE PLACÓWKI. ZA DOBRE SERCE I OKAZANĄ POMOC SERDECZNIE DZIĘKUJEMY 🙂

DZIŚ DZIEŃ WYCIECZEK, WSPANIAŁYCH ODWIEDZIN. FUNDACJA KONICZYNKA Z OKAZJI ZBLIŻAJĄCEGO SIĘ ŚWIĘTA „DNIA MATKI” ORAZ WESOŁEGO „DNIA DZIECKA”, ZAWITAŁA Z WIZYTĄ I WSPANIAŁYMI PREZENTAMI W FORMIE PIĘKNYCH PACZEK DLA NAJMŁODSZYCH, ORAZ CIEPŁYCH I FANTASTYCZNYCH UPOMINKÓW DLA SAMOTNYCH MAM,  DO DOMU SAMOTNEJ  MATKI I DZIECKA ” SCHRONISKO ”  W RUDZIE ŚLĄSKIEJ. OTO Z JAKIM CIEPŁEM I WDZIĘCZNOŚCIĄ ZOSTAŁYŚMY PRZYJĘTE 🙂 :

DZIĘKI PAŃSTWA HOJNOŚCI I OGROMNEMU SERCU, FUNDACJA KONICZYNKA ZORGANIZOWAŁA „DZIEŃ DZIECKA” DLA NIEPEŁNOSPRAWNYCH DZIECIACZKÓW Z RODZINNEGO DOMU DZIECKA W BYTOMIU. WIZYTA TA, BYŁA DLA WSZYSTKICH DUŻYM PRZEŻYCIEM, GDYŻ NASI KOCHANI PODOPIECZNI SPODZIEWALI SIĘ SPOTKANIA ORAZ PRZYGOTOWANYCH DLA NICH WSPANIAŁYCH PREZENTÓW W FORMIE PACZUSZEK, WYPEŁNIONYCH RÓŻNORODNYMI UPOMINKAMI. WSZYSTKIE DZIECI SERDECZNIE DZIĘKUJĄ ZA PRZEKAZANE PREZENTY, ORAZ MÓWIĄ, IŻ JUŻ NIE POTRAFIĄ DOCZEKAĆ SIĘ KOLEJNYCH ODWIEDZIN FUNDACJI KONICZYNKA. OTO GALERIA ZDJĘĆ, Z TAK CIEPŁEJ I UDANEJ WIZYTY:)