KWIECIEŃ 2018

PRZEKAZALIŚMY PACZKĘ PEŁNĄ MIŁYCH UPOMINKÓW NASZEJ KOCHANEJ PODOPIECZNEJ, GABRYSI GRONO:)

PRZEKAZALIŚMY WSPANIAŁYM DZIECIAKOM Z WROCŁAWSKIEGO CENTRUM OPIEKI I WYCHOWANIA, PACZKI PEŁNE ARTYKUŁÓW HIGIENICZNYCH ORAZ ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH 🙂

DOPOSAŻYLIŚMY MNIEJSZE ORAZ WIĘKSZE DZIECIACZKI ZE SPECJALNEGO OŚRODKA NR 15 DLA NIESŁYSZĄCYCH I SŁABOSŁYSZĄCYCH Z WARSZAWY ORAZ DZIECI Z PLACÓWKI OPIEKUŃCZO-WYCHOWAWCZEJ „TĘCZA” Z KUTNA W ARTYKUŁY SPOŻYWCZE, ODZIEŻ, OBUWIE ORAZ ARTYKUŁY HIGIENICZNE 🙂

DZIĘKI HOJNOŚCI DARCZYŃCÓW, ORGANIZATORÓW ORAZ UCZESTNIKÓW BALU CHARYTATYWNEGO „DLA NIEPRZESĄDNYCH”, PRZEKAZALIŚMY PLUSZAKI, ARTYKUŁY SPOŻYWCZE, SŁODYCZE, ŚRODKI CZYSTOŚCI, SOKI ORAZ ARTYKUŁY  PIŚMIENNICZE NASZYM WSPANIAŁYM PODOPIECZNYM Z RODZINNEGO DOMU DZIECKA W BYTOMIU, SEBASTIANKOWI MALINOWSKIEMU I JEGO RODZINIE Z DĄBROWY GÓRNICZEJ ORAZ WIELOFUNKCYJNEJ PLACÓWCE OPIEKUŃCZO-WYCHOWAWCZEJ NR 1 W SIEMIANOWICACH ŚLĄSKICH:)

DOPOSAŻYLIŚMY NASZYCH MAŁYCH PODOPIECZNYCH Z CENTRUM „USKRZYDLIJ DZIECIAKI” W CHORZOWIE, W ARTYKUŁY SPOŻYWCZE ORAZ SŁODYCZE 🙂

DOPOSAŻYLIŚMY WSPANIAŁE MAMY I ICH POCIECHY Z DOMU SAMOTNEJ MATKI I DZIECKA „DAR ŻYCIA” Z KOSZALINA, W POMOCE TAKIE JAK : ARTYKUŁY HIGIENICZNE,UBRANKA , ARTYKUŁY DLA NIEMOWLĄT, ZABAWKI, SŁODYCZE, ARTYKUŁY PAPIERNICZE ORAZ SPOŻYWCZE:)

NASZYM MAŁYM PODOPIECZNYM I TYM JESZCZE MNIEJSZYM:) ,PRZEKAZALIŚMY PACZUCHY PEŁNE WSPANIAŁYCH ZABAWEK, KSIĄŻECZEK, ARTYKUŁÓW PIŚMIENNICZYCH, ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH, SŁODYCZY, UBRANEK, ARTYKUŁÓW NIEMOWLĘCYCH ORAZ ARTYKUŁÓW HIGIENICZNYCH 🙂

DOPOSAŻYLIŚMY DZIECIAKI Z DOMU DZIECKA W ZABRZU W PACZKI PEŁNE: ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH, SŁODYCZY, UBRANEK, OBUWIA, ARTYKUŁÓW DZIECIĘCYCH 🙂

MOC WSPARCIA DOTARŁA RÓWNIEŻ DO NASZYCH PODOPIECZNYCH Z RODZINNEGO DOMU DZIECKA W BYTOMIU, BYŁY TO ARTYKUŁY SPOŻYWCZE, ORAZ OBUWIE.

NASZYM WSPANIAŁYM PODOPIECZNYM Z OŚRODKA ADAPTACYJNEGO DLA DZIECI NIEPEŁNOSPRAWNYCH W RUDZIE ŚLĄSKIEJ, PRZEKAZALIŚMY MOC POMOCY W POSTACI: OBUWIA, ODZIEŻY, ZABAWEK, ARTYKUŁÓW NIEMOWLĘCYCH, ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH, PLUSZACZKÓW 🙂

PRZEKAZALIŚMY NASZYM WSPANIAŁYM PODOPIECZNYM Z DOMU DZIECKA „STANICA” W KATOWICACH, POMOC W POSTACI ZDROWYCH SOCZKÓW ORAZ UBRAŃ I MODNYCH T-SHIRTÓW DLA DZIECI W KAŻDYM WIEKU 🙂

ZAOPATRZYLIŚMY CENTRUM ADMINISTRACYJNE PLACÓWEK OPIEKUŃCZO-WYCHOWAWCZYCH Z CHORZOWA W POMOC PEŁNĄ ODZIEŻY I  SOCZKÓW DLA DZIECI 🙂

PRZEKAZALIŚMY NIEPEŁNOSPRAWNYM DZIECIOM Z OŚRODKA ADAPTACYJNEGO W RUDZIE ŚLĄSKIEJ, PACZKI PEŁNE PYSZNYCH SOCZKÓW ORAZ UBRANKA DLA NAJMŁODSZYCH 🙂