LIPIEC 2018

ZESPÓŁ FUNDACJI KONICZYNKA PRAGNIE GORĄCO PODZIĘKOWAĆ WSZYSTKIM DARCZYŃCOM I LUDZIOM DOBREGO SERCA ZA PRZEKAZANĄ NAM POMOC RZECZOWĄ. DZIĘKI NIEJ MOŻEMY WSPOMAGAĆ I DOPOSAŻYĆ NASZYCH PODOPIECZNYCH ORAZ ZAPRZYJAŹNIONE PLACÓWKI. ZA DOBRE SERCE I OKAZANĄ POMOC SERDECZNIE DZIĘKUJEMY 🙂

PRZEPYSZNE SMAKOŁYKI WYRUSZYŁY DZIŚ Z BIURA KONICZYNKI, BY UCIESZYĆ DZIECIACZKI Z DOMU MAŁEGO DZIECKA IM. E.BOJANOWSKIEGO ZGROMADZENIA SIÓSTR SŁUŻEBNICZEK W CZĘSTOCHOWIE :))

KOLEJNA POMOC KONICZYNKI ODWIEDZIŁA DZIECIACZKI Z DOMU DZIECKA „SZANSA DLA DZIECKA” W STOLARZOWICACH, DZIECI Z DOMU DZIECKA „STANICA” W KATOWICACH ORAZ OŚRODEK DLA DZIECI I OSÓB NIEPEŁNOSPRAWNYCH „REPUBLIKA” W CHORZOWIE, BY PRZEKAZAĆ ARTYKUŁY SPOŻYWCZE ORAZ ODŻYWKI DLA DZIECI W POSTACI MUSSÓW OWOCOWYCH, SMACZNEGO 🙂

WAKACYJNA POMOC FUNDACJI KONICZYNKA WYRUSZYŁA DZIŚ, BY PRZEKAZAĆ MOC ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH DO ZESPOŁU PLACÓWEK OPIEKUŃCZO-WYCHOWAWCZYCH NR 1 W SIEMIANOWICACH ŚLĄSKICH, CENTRUM „USKRZYDLIJ DZIECIAKI” Z CHORZOWA ORAZ DOMU DZIECKA „ZAKĄTEK” W KATOWICACH 🙂

FUNDACJA KONICZYNKA ODWIEDZIŁA OKOLICZNE PLACÓWKI BY PRZEKAZAĆ IM ARTYKUŁY SPOŻYWCZE 🙂 W PIERWSZEJ KOLEJNOŚCI BYŁ CHORZOWSKI DOM DZIECKA, PÓŹNIEJ OŚRODEK ADAPTACYJNY DLA DZIECI NIEPEŁNOSPRAWNYCH W RUDZIE ŚLĄSKIEJ, ZESPÓŁ PLACÓWEK OPIKEKUŃCZO-WYCHOWAWCZYCH „NADZIEJA” W MYSŁOWICACH ORAZ DOMY DZIECKA IM. SAVIO W PSARACH I SIEWIERZU:)

FUNDACJA KONICZYNKA SFINANSOWAŁA POBYT SEBASTIANKA MALINOWSKIEGO, NA MIESIĘCZNYM TURNUSIE REHABILITACYJNYM, A OTO JAK NASZ DZIELNY PODOPIECZNY RADZIŁ SOBIE NA ZAJĘCIACH 🙂

DZISIAJ ODWIEDZINKI W FUNDACJI KONICZYNKA, ZAWITAŁ DO NAS DOM DZIECKA „STANICA” Z KATOWIC, KTÓRYM PRZEKAZALIŚMY ARTYKUŁY SPOŻYWCZE, ODZIEŻ, KOSMETYKI 🙂

PRZEKAZALIŚMY DO CHORZOWSKIEGO STOWARZYSZENIA CHARYTATYWNEGO „POMOCNA DŁOŃ”, ARTYKUŁY SPOŻYWCZE 🙂

DOPOSAŻYLIŚMY  NIEPEŁNOSPRAWNE DZIACIACZKI Z RODZINNEGO DOMU DZIECKA W BYTOMIU W ARTYKUŁY SPOŻYWCZE, ŚRODKI CZYSTOŚCI, KSIĄŻKI, ODŻYWKI DLA DZIECI, KOSMETYKI NA ZDRÓWKO 🙂

PRZEKAZALIŚMY DO CHORZOWSKIEGO OŚRODKA WSPARCIA DZIECKA I RODZINY, CENTRUM ADMINISTRACYJNEGO PLACÓWEK OPIEKUŃCZO-WYCHOWAWCZYCH NABIAŁ 🙂

ODWIEDZILIŚMY DZIŚ NASZYCH PODOPIECZNYCH Z CHORZOWSKIEGO ZESPOŁU PLACÓWEK OPIEKUŃCZO-WYCHOWAWCZYCH „CENTRUM WSPARCIA DZIECKA I RODZINY” BY PRZEKAZAĆ ARTYKUŁY SPOŻYWCZE, KOSMETYKI DO PIELĘGNACJI CAŁEGO CIAŁKA ORAZ ODŻYWKI/MUSSY OWOCOWE DLA DZIECI I NIEMOWLĄT 🙂

WAKACYJNA POMOC FUNDACJI KONICZYNKA WYRUSZYŁA DZIŚ W POLSKĘ, ABY OBDAROWAĆ MALUTKICH PODOPIECZNYCH Z DOMU DLA DZIECI „MIESZKO” W RZESZOWIE, PRZEKAZUJĄC ARTYKUŁY SPOŻYWCZE ORAZ ODŻYWKI DLA DZIECI I NIEMOWLĄT 🙂

POMOC KONICZYNKI WYRUSZYŁA DZIŚ DO MALUTKICH PODOPIECZNYCH Z OŚRODKA OPIEKUŃCZO-WYCHOWAWCZEGO ZGROMADZENIA SIÓSTR SŁUŻEBNICZEK NMP W GLIWICACH, ABY PRZEKAZAĆ IM ZABAWKI, ARTYKUŁY SPOŻYWCZE, ODŻYWKI/MUSY OWOCOWE DLA DZIECI I NIEMOWLĄT ORAZ ARTYKUŁY HIGIENICZNE 🙂

FUNDACJA KONICZYNKA PRZEKAZAŁA DO DOMU DZIECKA „ZAKĄTEK” W KATOWICACH POMOCE W POSTACI ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH, HIGIENICZNYCH ORAZ MUSÓW OWOCOWYCH, ODŻYWEK DLA DZIECI, NA ZDRÓWKO 🙂