MAJ 2018

ZESPÓŁ FUNDACJI KONICZYNKA PRAGNIE GORĄCO PODZIĘKOWAĆ WSZYSTKIM DARCZYŃCOM I LUDZIOM DOBREGO SERCA ZA PRZEKAZANĄ NAM POMOC RZECZOWĄ. DZIĘKI NIEJ MOŻEMY WSPOMAGAĆ I DOPOSAŻYĆ NASZYCH PODOPIECZNYCH ORAZ ZAPRZYJAŹNIONE PLACÓWKI. ZA DOBRE SERCE I OKAZANĄ POMOC SERDECZNIE DZIĘKUJEMY 🙂

ODWIEDZILIŚMY RÓWNIEŻ OŚRODEK DLA DZIECI I OSÓB NIEPEŁNOSPRAWNYCH ORAZ ICH RODZIN „NIEZAPOMINAJKA” W OŻAROWICACH, KTÓRYM OFIAROWALIŚMY ARTYKUŁY HIGIENICZNE, SŁODYCZE ORAZ ARTYKUŁY SPOŻYWCZE 🙂

KOLEJNA POMOC PEŁNA WSPANIAŁOŚCI, TRAFIŁA DZIŚ Z OKAZJI ZBLIŻAJĄCEGO SIĘ „DNIA DZIECKA” DO DZIECIACZKÓW Z:
DOMU DZIECKA IM. SAVIO W SIEWIERZU,
DOMU DZIECKA IM. SAVIO W SARNOWIE,
DOMU DZIECKA W ZABRZU,

Dzięki przeprowadzonej przez Auchan Katowice akcji charytatywnej, polegającej na całodniowej sprzedaży ciast, udało się przekazać uzyskany dochód na leczenie podopiecznych Fundacji Koniczynka.

PRZEKAZALIŚMY NOWEJ PODOPIECZNEJ, DZIELNEJ BIANCE DZIĘCIOŁ, PACZKĘ WYPEŁNIONĄ WSPANIAŁOŚCIAMI Z OKAZJI ZBLIŻAJĄCEGO SIĘ ŚWIĘTA „DNIA DZIECKA” 🙂

Z OKAZJI ŚWIĘTA „DNIA DZIECKA”, KOLEJNE PREZENTY W POSTACI WYJĄTKOWYCH PACZEK, WYRUSZYŁY DZIŚ DO NASZYCH WSPANIAŁYCH CHŁOPCÓW I ICH RODZIN 🙂 KOLEJNO ODWIEDZAJĄC: ALANKA SERWATKĘ, SEBASTIANKA MALINOWSKIEGO, KRYSTIANKA ZIELIŃSKIEGO, JASIA BIELIŃSKIEGO 🙂

Z OKAZJI ZBLIŻAJĄCEGO SIĘ ŚWIĘTA „DNIA DZIECKA”,
NASZA WSPANIAŁA ZAŁOGA PODOPIECZNYCH: GABRYSIA GRONO, OLIWCIA JAKIMOWICZ, WIKTORIA GAŁKA, PIOTRUŚ CIERPISZ-PUSTELNY, OSKAREK SZCZEPANIK, GABRYSIA BARTCZAK, ZUZIA FRĄCZKIEWICZ -OTRZYMAŁA PREZENTY W FORMIE PACZUCH, WYPEŁNIONYCH: ZABAWKAMI, ARTYKUŁAMI SPOŻYWCZYMI, SŁODYCZAMI, KSIĄŻECZKAMI, ARTYKUŁAMI DLA NIEMOWLĄT, ODZIEŻĄ, ARTYKUŁAMI SZKOLNYMI,GRAMI  ORAZ ART.HIGIENICZNYMI 🙂