WRZESIEŃ 2018

ZESPÓŁ FUNDACJI KONICZYNKA PRAGNIE GORĄCO PODZIĘKOWAĆ WSZYSTKIM DARCZYŃCOM I LUDZIOM DOBREGO SERCA ZA PRZEKAZANĄ NAM POMOC RZECZOWĄ. DZIĘKI NIEJ MOŻEMY WSPOMAGAĆ I DOPOSAŻYĆ NASZYCH PODOPIECZNYCH ORAZ ZAPRZYJAŹNIONE PLACÓWKI. ZA DOBRE SERCE I OKAZANĄ POMOC SERDECZNIE DZIĘKUJEMY 🙂

DOPOSAŻYLIŚMY MAŁYCH PODOPIECZNYCH Z ZESPÓŁU PLACÓWEK IM. ALEKSANDRA KAMIŃSKIEGO „KAMYK” W KIELCACH W WSPANIAŁE POMOCE RZECZOWE 🙂

PRZEKAZALIŚMY KOLEJNE BONY PODARUNKOWE NA OBUWIE FIRMY DEICHMANN, TYM RAZEM BONY POWĘDROWAŁY DO JULCI KOZŁOWICZ ORAZ LAURY GÓRSKIEJ 🙂

RADOŚĆ POMOCY ZAWITAŁA DO DZIECIACZKÓW Z DOMU DZIECKA W RADZIEJOWIE, PRZEKAZUJĄC PLACÓWCE ARTYKUŁY SPOŻYWCZE, ŚRODKI CZYSTOŚCI, ARTYKUŁY HIGIENICZNE, KSIĄŻKI.

WSPIERAMY POLSKĄ EDUKACJĘ. KONICZYNKA PRZEKAZAŁA POMOCE W POSTACI KSIĄŻEK, KSIĄŻECZEK ORAZ PUZZLI EDUKACYJNYCH DLA PAŃSTWOWEJ SZKOŁY PODSTAWOWEJ NR 13 IM. TADEUSZA KOŚCIUSZKI W CHORZOWIE. OBDAROWANE MATERIAŁAMI ZOSTANĄ DZIECIACZKI BIORĄCE UDZIAŁ W PROJEKTACH I KONKURSACH MAJĄCYCH NA CELU WSPARCIE ŚRODOWISKA, RECYKLINGU ORAZ ŻYWIENIA.

DZIŚ KONICZYNKA ODWIEDZIŁA RODZINNY DOM DZIECKA GDZIE PRZEBYWA 9 DZIECIACZKÓW NIEPEŁNOSPRAWNYCH, OCZYWIŚCIE URACZYLIŚMY NASZYCH KOCHANYCH PODOPIECZNYCH ARTYKUŁAMI SPOŻYWCZYMI, NABIAŁEM W POSTACI MASEŁEK, KSIĄŻECZKAMI ORAZ ZABAWKAMI 🙂

WSPANIAŁEJ SOLENIZANTCE MAŁGOSI PÓŹNIECKIEJ Z OKAZJI 1 URODZIN KONICZYNKA PRZEKAZAŁA PACZKĘ URODZINOWĄ WYPEŁNIONĄ FANTASTYCZNYMI UPOMINKAMI, ZDRÓWKA MAŁA KSIĘŻNICZKO :))

ZORGANIZOWALIŚMY I PRZEKAZALIŚMY POMOC W POSTACI PYSZNEGO PIECZYWA NA FESTYN CHARYTATYWNY W BIELSZOWICACH, KTÓREGO CELEM JEST WSPARCIE DOMU SAMOTNEJ MATKI I DZIECKA W RUDZIE ŚLĄSKIEJ 🙂

KOLEJNYCH ODWIEDZIN CZAS, DZIŚ FUNDACJĘ KONICZYNKA ODWIEDZIŁ SAM PAN DYREKTOR Z DOMU DZIECKA „ZAKĄTEK” Z KATOWIC. W PODZIĘKOWANIU DOSTALIŚMY OD PANA DYREKTORA MIŁE UPOMINKI I DUŻĄ WDZIĘCZNOŚĆ ZA PRZEKAZANE DARY W POSTACI ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH DLA PLACÓWKI „ZAKĄTEK”.

BIURO FUNDACJI KONICZYNKA ODWIEDZIŁA PANI KIEROWNIK Z DOMU SAMOTNEJ MATKI I DZIECKA „SCHRONISKO” Z RUDY ŚLĄSKIEJ. DLA SAMOTNYCH MAM Z DZIEĆMI PRZYGOTOWALIŚMY DUŻĄ POMOC W POSTACI ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH, KOSMETYKÓW, ODZIEŻY ORAZ BIELIZNY 🙂

KOCHANYM DZIECIACZKOM Z CHORZOWSKIEGO DOMU DZIECKA, KONICZYNKA PRZEKAZAŁA MOC ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH, SMACZNEGO 🙂

W NOWY ROK SZKOLNY FUNDACJA KONICZYNKA ODWIEDZIŁA DZIŚ DZIECI Z PODSTAWÓWKI NR 13 IM.TADEUSZA KOŚCIUSZKI W CHORZOWIE, BY PRZEKAZAĆ ARTYKUŁY SPOŻYWCZE 🙂

KONICZYNKOWE SZALEŃSTWO ODWIEDZIŁO DZIŚ DZIECIACZKI Z DZIENNEGO OŚRODKA DLA NIEPEŁNOSPRAWNYCH W CHORZOWIE, DZIECI Z DOMU DZIECKA IM. D. SAVIO W SIEWIERZU ORAZ DOM DZIECKA IM. D. SAVIO W PSARACH, BY PRZEKAZAĆ IM OGROM POMOCY W POSTACI ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH 🙂