Artur Sasinowski

Województwo : Pomorskie
Urodzony: 10.06.2007 rok
Diagnoz : Wrodzona wada kończyny dolnej prawej: niedorozwój stawu biodrowego, niedorozwój i skrócenie kości udowej, brak kości strzałkowej, stan po zabiegu odtwórczym stawu biodrowego, kolanowego i skokowego
Cel zbiórki : Zbiórka pomyślnie zakończona 27.05.2020 roku.

Aktualizacja z dnia 09.09.2020r.

,,Witajcie 🙂 Często pytacie jak czuje się Artur 😉 a więc u Artura wszystko dobrze, codziennie chodzi na rehabilitację, stara się z wszystkich sił dać z siebie wszystko. Mam nadzieję, że ten trudny dla niego czas minie szybko, bo Artur nie może się już doczekać normalności 🙂 ''

Aktualizacja z dnia 26.08.2020r.

,,Artur już doszedł praktycznie do siebie po operacji. Wszystko przebiegło prawidłowo i bez komplikacji. Na kilka dni możemy wrócić do domu żeby Artur się zregenerował 😉 po czym zaczynamy wydłużanie kości udowej oraz codzienną rehabilitację. Dziękuję za Wasze wsparcie ❤ Mama Artura''

Rok 2020:
  • przekazać środki finansowe na operację wydłużenia krótszej nóżki.(luty)
  • przekazać część funduszy na operację wydłużenia nóżki w Dr Paley Instytut (marzec)
  • przekazać część środków finansowych na operację swojej nóżki w Dr Paley Institute (kwiecień)

• Rok 2019:
  • wpłacić środki na leczenie (styczeń)
  • przekazać paczkę urodzinową (czerwiec)

• Rok 2018:
  • przekazać paczuchę świąteczną (grudzień)

Copyright © 2020 FUNDACJA-KONICZYNKA.PL . Wszelkie prawa zastrzeżone.