Sebastian Zadłużny

Województwo: wielkopolska
Ur. : 29.05.2014 rok
Diagnoza: padaczka, opóźnienie psychoruchowe, obniżone napięcie mięśniowe.
Cel zbiórki: rozpoczętej 2.10.2019 r: środki na intensywną rehabilitację, zakup leków, turnusy rehabilitacyjne-najbliższy w listopadzie w Szklarskiej Porębie, jego koszt to 6500 zł, zebranie środków do specjalnej bieżni do rehabilitacji /prędkość 0,3/ brak 2400 zł.

Sebastianek urodził jako wcześniak , z tego powodu miał mnóstwo powikłań. Obecnie maluszek prawie wcale nie mówi i chodzi słabo trzymany za rączkę. Ma problemy z równowagą, którą zaburzają też wyładowania padaczkowe.

Sebastianek potrzebuje ciągłej, intensywnej rehabilitacji różnymi metodami, by pobudzać wszystkie mięśnie do działania. Dlatego też rodzice zabiegają o wyjazdy syna na turnusy rehabilitacyjne, które dają najlepsze efekty. Potrzeby i leczenie Sebastianka pochłaniają ogromne koszta, którym rodzice nie są wstanie sprostać.Koszt turnusu to 5400 zł, a maluszek powinien uczestniczyć w kilku rocznie. Dlatego też prosimy Państwa o przyłączenie się do pomocy dla Sebastiana.

• przekazać środki finansowe na zakup specjalistycznego rowerka trójkołowego do rehabilitacji (październik)