NASZE DZIAŁANIA - LISTOPAD 2019

logo
Zespół Fundacji Koniczynka pragnie gorąco podziękować wszystkim darczyńcom i ludziom dobrego serca za przekazaną nam pomoc rzeczową.
Dzięki niej możemy wspomagać i doposażyć naszych podopiecznych oraz zaprzyjaźnione placówki.
Za dobre serce i okazaną pomoc serdecznie dziękujemy.

• one
    Zuzi Frączkiewicz wpłaciliśmy środki finansowe na zakup specjalistycznych ortez.
  • one
    Mateuszkowi z Domu Małego Dziecka w Gliwicach opłacaliśmy komplet rehabilitacji u Neurologopedy
  • one
    Zakupiliśmy profesjonalny specjalistyczny ssak elektryczny dla Paulinki Jabłońskiej.
  • one
    Fundacja Koniczynka zorganizowała pomoc w postaci bonów podarunkowych Firmy Deichmann dla swoich małych podopiecznych. Kubuś Kuźniar będzie mógł wymienić bon na świetne zimowe obuwie. Udanych zakupów
  • one
    Fundacja Koniczynka zorganizowała pomoc w postaci bonów podarunkowych Firmy Deichmann dla swoich małych podopiecznych. Patryk Kwiatkowski będzie mógł wymienić bon na świetne zimowe obuwie. Udanych zakupów
  • one
    Fundacja Koniczynka zorganizowała pomoc w postaci bonów podarunkowych Firmy Deichmann dla swoich małych podopiecznych. Gabrysia Barczak będzie mogła wymienić bon na świetne zimowe obuwie. Udanych zakupów
  • one
    Fundacja Koniczynka zorganizowała pomoc w postaci bonów podarunkowych Firmy Deichmann dla swoich małych podopiecznych. Oliwia Prusak będzie mogła wymienić bon na świetne zimowe obuwie. Udanych zakupów
  • one
    Fundacja Koniczynka zorganizowała pomoc w postaci bonów podarunkowych Firmy Deichmann dla swoich małych podopiecznych. Szymonek Wojtkowiak będzie mógł wymienić bon na świetne zimowe obuwie. Udanych zakupów
  • one
    Fundacja Koniczynka zorganizowała pomoc w postaci bonów podarunkowych Firmy Deichmann dla swoich małych podopiecznych. Małgosia Sowa będzie mogła wymienić bon na świetne zimowe obuwie. Udanych zakupów
  • one
    Wpłaciliśmy fundusze na dalsze leczenie Filipka Garnowskiego.
  • one
    Oliwka Nowicka otrzymała kolejne środki finansowe na leczenie pooperacyjne.
  • one
    Zakupiliśmy dla Mateuszka z Domu Dziecka w Gliwicach thermovent - mechaniczny filtr oddechowy.
  • one
    Przekazaliśmy Oliwce Nowickiej środki finansowe na leczenie pooperacyjne.
  • one
    Przekazaliśmy całą brakującą kwotę na operacje Oliwce Nowickiej.
  • one
    Przekazaliśmy kolejną transzę funduszy na operację dzielnej Oliwce Nowickiej.
    • one
      Fundacja Koniczynka odwiedziła dziś Dom Matki i Dziecka w Sosnowcu, by przekazać maluszkom art. spożywcze, odzież, artykuły dla niemowląt (smoczki, butelki, gryzaczki, kubki niekapki).
      • one
        Oliwce Nowickiej wpłaciliśmy część środków finansowych na operację kręgosłupa w Barcelonie.
      • one
        Naszej wolotariuszce Agnieszce Palenta zakupiliśmy wszystkie niezbędne leki oraz okulary.
      • one
        Naszemu Mateuszkowi z Domu Małego Dziecka zakupiliśmy inhalator oraz środki zaopatrzenia medycznego.
      • one
        Wiktorowi Andalukiewicz przekazaliśmy część funduszy na opłacenie turnusu rehabilitacyjnego.
      • one
        Szymon Wojtkowiak otrzymał środki finansowe, które w całości pokryją przeróbkę ortez.
      • one
        Pawełek Kraus otrzymał fundusze na opłacenie pełnego pakietu rehabilitacji ruchowej oraz treningu umiejętności społecznych.
      • one
        Paczucha urodzinowa gotowa do wyjścia :) Tym razem wspaniały prezent i upominek dla całej rodziny solenizanta trafił do Krystianka Mroza. Krystianek otrzymał: odzież, słodycze, artykuły spożywcze, papiernicze, szkolne, kosmetyki, kubeczki ceramiczne, a także grę/quiz. Wszystkiego najlepszego
      • one
        Paczucha urodzinowa gotowa do wyjścia :) Tym razem wspaniały prezent i upominek dla całej rodziny solenizanta trafił do Dominika Breksy. Dominik otrzymał: odzież, słodycze, artykuły spożywcze, papiernicze, szkolne, kosmetyki, kubeczki ceramiczne,a także grę/quiz. Wszystkiego najlepszego
      • one
        Paczucha urodzinowa gotowa do wyjścia :) Tym razem wspaniały prezent i upominek dla całej rodziny solenizantki trafił do Kai Czerwińskiej Kajcia otrzymała: odzież, słodycze, artykuły spożywcze, papiernicze, szkolne, kosmetyki, kubeczki ceramiczne, prześcieradło, a także grę/quiz.
        Wszystkiego najlepszego!