NASZE DZIAŁANIA - MAJ 2020

logo
Zespół Fundacji Koniczynka pragnie gorąco podziękować wszystkim darczyńcom i ludziom dobrego serca za przekazaną nam pomoc rzeczową.
Dzięki niej możemy wspomagać i doposażyć naszych podopiecznych oraz zaprzyjaźnione placówki.
Za dobre serce i okazaną pomoc serdecznie dziękujemy.

• one
    Wpłaciliśmy kolejną transzę środków finansowych na operację serduszka w Bostonie Filipkowi Garnowskiemu.
  • one
    Przekazaliśmy kolejne fundusze na zakup kosztownego leku dla Nadii Nowak.
  • one
    Zakupiliśmy specjalistyczny sprzęt wielofunkcyjny "Dalmatyńczyk" przeznaczony do rehabilitacji dla naszej Paulinki Jabłońskiej.
  • one
    Fundacja Koniczynka wspólnie z firmą SAP LABS Polska Sp. z o.o zorganizowała i przekazała 28 paczek z zabawkami, odzieżą, słodyczami dla Dzieciaczków z Ośrodka Opiekunczo Wychowawczego Zgromadzenia Sióstr Sluzebniczek NMP w Gliwicach z okazji zbliżającego się Dnia Dziecka.
  • one
    Opłaciliśmy komplet badań gastroskopijnych Martusi Kusz.
  • one
    Marta Sujka otrzymała od Fundacji Koniczynka książki, kosmetyki, mydełka, zabawki, piórnik z wyposażeniem, art higieniczne oraz art piśmiennicze z okazji zbliżającego się Dnia Dziecka
  • one
    Z okazji Dnia Dziecka przekazaliśmy Julci Adamowicz: mydła, książki, zabawki, gry, kosmetyki, art piśmiennicze oraz art higieniczne
  • one
    Przekazaliśmy część środków finansowych na kolejną operację serduszka Filipka Garnowskiego w Bostonie.
  • one
    Przekazaliśmy część funduszy na zakup specjalistycznego siedziska ortopedycznego Travel Schwit dla Kubusia Kuźniar.
  • one
    Zakupiliśmy specjalistyczne środki zaopatrzenia medycznego firmy Thermovent Mateuszkowi z Domu Małego Dziecka.
  • one
    Opłaciliśmy cały komplet zajęć terapeutycznych z Neurologopedą Mateuszkowi z Domu Małego Dziecka w Gliwicach
  • one
    Zuzia Zyska otrzymała od Nas art. dla bobasków, art. higieniczne, kosmetyki, zabawka, mydełka, rajstopy, książki art. piśmiennicze z okazji zbliżającego się Dnia Dziecka
  • one
    Z okazji Dnia Dziecka Oliwia Rzeszowska otrzymała od Fundacji Koniczynka plecak szkolny, kosmetyki, zabawka, książki, mydła, art. higieniczne
  • one
    Małgosia Późniecka otrzymała komplet pościeli, odzież, kosmetyki, rajstopki, mydełka, art dla bobasków, art. higieniczne, książki .
  • one
    Z okazji Dnia Dziecka Olek Sacharko otrzymał od Nas: mydełka, książki, zabawki, odzież, kosmetyki
  • one
    Oliwka Słowińska otrzymała od Fundacji Koniczynka z okazji zbliżającego się Dnia Dziecka książki, zabawki, kosmetyki, mydełka
  • one
    Tomcio Panek otrzymał od Fundacji Koniczynka z okazji zbliżającego się Dnia Dziecka: zabawki, książki, pościel, mydełka, kosmetyki, art. papiernicze
  • one
    Z okazji Dnia Dziecka Wiktoria Insadowska otrzymała od Nas odzież, kosmetyki, książki, zabawki, rajstopki, art. papiernicze
  • one
    Sandra Stec otrzymała prześcieradło, książkę, rajstopki, mydła, zabawki, kosmetyki, art. papiernicze z okazji zbliżającego się Dnia Dziecka
  • one
    Z okazji Dnia Dziecka Fundacja Koniczynka przekazała prześcieradła, pościele, zabawki, art. papiernicze, książki, mydełka kosmetyki, rajstopki Zuzi Frączkiewicz
  • one
    Zosia Biegańska z okazji Dnia Dziecka otrzymała od Fundacji Koniczynka: rajstopki, mydełka książki, prześcieradło, kosmetyki, zabawki, art. papiernicze.
  • one
    Zosia Biegańska otrzymała fundusze na cały komplet zajęć specjalistycznej rehabilitacji ruchowej oraz na zakup wszystkich środków zaopatrzenia medycznego i leków.
  • one
    Szpital Zakaźny w Płocku otrzymał środki finansowe na walkę z wirusem COVID-19.
  • one
    Przekazaliśmy fundusze na walkę z COVID-19 Szpitalowi Zakaźnemu w Gdańsku.
  • one
    Nadii Nowak wpłaciliśmy fundusze na zakup kosztownego, specjalistycznego leku, który przywraca prawidłowe funkcjonowanie organizmu.
  • one
    Przekazaliśmy Szymonkowi Stawiarskiemu kolejną transzę środków finansowych na opłacenie kosztownej suplementacji lekami w Stanach Zjednoczonych.
  • one
    Wiktorkowi Andalukiewicz wpłaciliśmy fundusze na specjalistyczną rehabilitację ruchową oraz dalsze leczenie
  • one
    Filip Bohdziun otrzymał kolejne środki finansowe na zakup wszystkich potrzebnych środków zaopatrzenia medycznego, leków oraz specjalistyczną rehabilitację.
  • one
    Oliwka Słowińska otrzymała fundusze na dalsze leczenie oraz potrzebne zaopatrzenie medyczne.
  • one
    Rodzince Wegner przekazaliśmy: prześcieradła , pościele, art szkolne, kosmetyki, odzież, mydełka, zabawki, grę, książki, art dla bobasków.
  • one
    Z okazji Dnia Dziecka przekazaliśmy Oliwce Jakimowicz: plecaczek, odzież, prześcieradła,rajstopki, kosmetyki, art. papiernicze
  • one
    Oliwka Nowicka otrzymała od Nas pościel, kosmetyki, art. szkolne, zabawki, mydełka oraz art. piśmiennicze z okazji zbliżającego się Dnia Dziecka
  • one
    Z okazji Dnia Dziecka przekazaliśmy Wiktorkowi Andalukiewicz zabawki, art szkolne, kosmetyki, odzież, pościele, prześcieradło.
  • one
    Z okazji zbliżającego się Dnia Dziecka przekazaliśmy Oliverowi Lubińskiemu i jego rodzinie: zabawki, kosmetyki, art. szkolne i piśmiennicze, książki, mydełka, prześcieradło, art. higieniczne.
  • one
    Milenka Sosnowska wraz z rodziną otrzymała zabawki, prześcieradło, plecaczek, rajstopki, artykuły szkolne, kosmetyki oraz mydełka
  • one
    Z okazji zbliżającego się Dnia Dziecka przekazaliśmy Marysi Leoszko i jej rodzinie: zabawki, kosmetyki, mydełka, prześcieradła, pościel, rajstopki, książki, art. szkolne i piśmiennicze. :)
  • one
    Małgosia Sowa wraz z rodziną otrzymała odzież, książki, artykuły szkolne i piśmiennicze, artykuły higieniczne, kosmetyki oraz mydełka z okazji zbliżającego się Dnia Dziecka
  • one
    Z okazji Dnia Dziecka Kai Buć i jej rodzinie przekazaliśmy zabawki, kosmetyki, mydełka, artykuły szkolne i higieniczne oraz rajstopki. :)
    Opłaciliśmy terapię u Neurologopedy naszej wolotariuszce Agnieszce Palenta
  • one
    Zakupiliśmy Paulince Jabłońskiej profesjonalny asystor kaszlu Coug Assist.
  • one
    Bracia Brylowscy wraz z rodzicami otrzymali artykuły szkolne, gry, artykuły papiernicze, mydełka, kosmetyki, zabawki z okazji zbliżającego się Dnia Dziecka.
  • one
    Z okazji Dnia Dziecka podarowaliśmy Jagodzie Piaskiewicz oraz jej rodzinie plecak młodzieżowy, artykuły szkolne, artykuły piśmiennicze, kosmetyki, artykuły higieniczne oraz mydełka.
  • one
    Kolejna wspaniała paczucha z okazji Dnia Dziecka wyruszyła z artykułami higienicznymi, kosmetykami, odzieżą, książkami, obuwiem, mydełkami oraz artykułami papierniczymi do Filipka Bohdziun oraz jego mamusi.
  • one
    Z okazji Dnia Dziecka Amelka Krasniewska otrzymała zabawki, kosmetyki, rajstopki, artykuły higieniczne, artykuły szkolne, papiernicze oraz mydełka
  • one
    Piękną paczuchę z zabawkami, mydełkami, odzieżą, artykułami szkolnymi i papierniczymi oraz z kosmetykami, artykułami dla niemowląt, książkami, rajstopkami i artykułami higienicznymi otrzymało rodzeństwo Amelka oraz Aaron Śmietańscy.
  • one
    Przekazaliśmy malutkiej Paulince Jabłońskiej niezbędny sprzęt w postaci koncentratora tlenu.
  • one
    Przekazaliśmy środki finansowe na walkę z COVID-19 Szpitalowi Klinicznemu im. Dr Józefa Babińskiego w Krakowie.
  • one
    Szymonkowi Stawiarskiemu wpłaciliśmy kolejne środki finansowe na opłacenie specjalistycznej suplementacji w Stanach Zjednoczonych.
  • one
    Amelka i Aaron Śmietańscy otrzymali fundusze na opłacenie specjalistycznej rehabilitacji ruchowej.
  • one
    Nadia Nowak otrzymała kolejny zastrzyk środków finansowych na zakup kosztownego specjalistycznego leku Miglustat Accord, hamującego rozwój choroby dziewczynki.
  • one
    Przekazaliśmy kolejne środki finansowe na walkę z COVID-19 dla Szpitala Zakaźnego w Wałbrzychu.
  • one
    Wpłaciliśmy fundusze Amelce i Aaronkowi Śmietańskim na zakup kosztownej kamizelki do drenażu, a także na opłacenie kompletu zajęc specjalistycznych metodami Bobath oraz Vojty
  • one
    Filipek Bohdziun otrzymał kolejną transzę funduszy na zakup wszystkich potrzebnych środków zaopatrzenia medycznego, a także na komplet specjalistycznej rehabilitacji ruchowej tj. oddechowa, ułożeniowa, bierna.
  • one
    Nadia Nowak otrzymała część funduszy na zakup specjalistycznego olejku CBD oraz specjalistycznego kosztownego leku, który utrzymuje w normie funkcje życiowe dziewczynki.
  • one
    Szymonek Stawiarski otrzymał część środków finansowych na zakup specjalistycznego wózka aktywnego dla małych dzieci.
  • one
    Przekazaliśmy komplety kosmetyków firmy Bielenda, kosmetyki do pielęgnacji ciała firmy Tołpa oraz mydełka osobom z Domu Spokojnej Starości „Nadzieja”.
  • one
    Fundację Koniczynka odwiedziła rodzinka Wostal, którym przekazaliśmy nowiutkie mebelki, kosmetyki, mydełka i odzież dla naszej Madzi
  • one
    Fundacja Koniczynka zorganizowała pomoc dla rodziny Jabłońskich w postaci nowiutkich mebli, kosmetyków, mydełek oraz odzieży.

Copyright © 2020 FUNDACJA-KONICZYNKA.PL . Wszelkie prawa zastrzeżone.