NASZE DZIAŁANIA - SIERPIEŃ 2020

logo
Zespół Fundacji Koniczynka pragnie gorąco podziękować wszystkim darczyńcom i ludziom dobrego serca za przekazaną nam pomoc rzeczową.
Dzięki niej możemy wspomagać i doposażyć naszych podopiecznych oraz zaprzyjaźnione placówki.
Za dobre serce i okazaną pomoc serdecznie dziękujemy.

• one
    Odwiedziliśmy dziś Zespół Placówek Opiekuńczo-Wychowawczych „Nadzieja” w Mysłowicach, by przekazać wszystkich małym wychowankom dużą pomoc w postaci artykułów spożywczych Lajkonik ( słone i smakowe przekąski).
  • one
    Odwiedziliśmy dziś Zespół Placówek Opiekuńczo-Wychowawczych „Nadzieja” w Mysłowicach, by przekazać wszystkich małym wychowankom dużą pomoc w postaci makaronów.
  • one
    Obdarowaliśmy wszystkie dzieciaczki z Domu Dziecka nr 3 z Gliwic w artykuły spożywcze takie jak makaron, nabiał oraz zastrzyk Lajkonika.
  • one
    Obdarowaliśmy wszystkie dzieciaczki z Domu Dziecka nr 3 z Gliwic w odzież, kosmetyki, bieliznę nocną.
  • one
    Przekazaliśmy kolejną transzę funduszy na opłacenie turnusu rehabilitacyjnego dla Mateuszka z Domu Małego Dziecka w Gliwicach.
  • one
    Przekazaliśmy kolejne środki na terapie komórkami macierzystymi i rehabilitację Wiktorii Insadowskiej
  • one
    Karolina Malinowska otrzymała kolejne fundusze na rehabilitację pooperacyjną
  • one
    Tomkowi Panek choremu na Zespół Pierre-Robina przekazaliśmy kolejne środki na terapie logopedyczne i turnusy w kombinezonie.
  • one
    Lence Woźniak przekazaliśmy kolejną transzę środków na operację nóżki.
  • one
    Piotrusiowi Steciak przekazaliśmy środki na suplementy oraz rehabilitację fizjoterapeutyczną
  • one
    Przekazaliśmy do Placówki Opiekuńczo-Wychowawczej ,,Szansa dla dziecka" w Bytomiu-Stolarzowice: art. spożywcze, makarony, kosmetyki, odzież oraz piżamy
  • one
    W dniu dzisiejszym przekazaliśmy do Placówki Opiekuńczo - Wychowawczej nr 4 Zgromadzenia Sióstr Św. Jadwigi w Katowicach: artykuły spożywcze, kosmetyki, odzież (piżamy).
  • one
    W dniu dzisiejszym przekazaliśmy artykuły spożywcze - makaron dla Domu Pomocy Społecznej ,,Nadzieja'' w Chorzowie.
    Przekazaliśmy kolejne fundusze na leczenie Gabrysi Grono
    Opłaciliśmy leki Agnieszce Palenta
  • one
    Przekazaliśmy kadrze Domu Dziecka w Psarach i Sarnowie środki finansowe na opłacenie wycieczki do Łodzi dla wszystkich wychowanków Domu Dziecka m.in. na zwiedzanie ,,Centrum Nauki i Techniki EC1 manufacture'' oraz organizacją warsztawów.

Copyright © 2020 FUNDACJA-KONICZYNKA.PL . Wszelkie prawa zastrzeżone.