NASZE DZIAŁANIA - PAŹDZIERNIK 2020

logo
Zespół Fundacji Koniczynka pragnie gorąco podziękować wszystkim darczyńcom i ludziom dobrego serca za przekazaną nam pomoc rzeczową.
Dzięki niej możemy wspomagać i doposażyć naszych podopiecznych oraz zaprzyjaźnione placówki.
Za dobre serce i okazaną pomoc serdecznie dziękujemy.

• one
    Zakupiliśmy specjalne oprogramowanie komputerowe dla osób niewidomych dla Jagódki Piaskiewicz.
  • one
    Zakupiliśmy węgiel opałowy dla Jagody Piaskiewicz oraz jej rodziny.
  • one
    Opłaciliśmy cały pakiet rehabilitacyjny neurorozwojowej oraz zajęca pedagogiczne dla Mateuszka z Zespołem Aperta.
  • one
    Borysek Kamiński otrzymał kolejną transzę pieniążków na opłacenie całego kompletu rehabilitacji poopercyjnej w Gorzowie Wielkopolskim.
  • one
    Julce Adamowicz przekazaliśmy środki finansowe na zakup Platformy wibracyjnej.
  • one
    Oliwka Nowicka otrzymała fundusze na opłacenie kompletu rehabilitacji poopercyjnej w Poznaniu.
  • one
    Sandrze Stec zostały przekazane fundusze na zakup specjalistycznego leżaczka kąpielowego.
  • one
    Przekazaliśmy Piotrusiowi Steciak kolejną transzę środków pieniężnych na opłacenie kompletu zajęć z Integracji Sensorycznej.
  • one
    Bracia Giermanowicz otrzymali fundusze na opłacenie całego pakietu zajęć rehabilitacyjnych.
  • one
    Oliwka Hyla otrzymała fundusze na zakup urządzenia medycznego "Kaflator".
  • one
    Wpłaciliśmy środki finansowe Boryskowi Kamińskiemu na turnus rehabilitacyjny w ośrodku "Ciuchcia".
  • one
    Przekazaliśmy fundusze na dalsze leczenie, zakup leków oraz zaopatrzenia medycznego dla Dominika Jędryki.
  • one
    Szpital w Gdańsku został zasilony środkami finansowymi na walkę z COVID-19.
  • one
    Szpital w Płocku otrzymał transzę funduszy na walkę z COVID-19.
  • one
    Szpital w Siedlcach otrzymał fundusze na walkę z COVID-19.
  • one
    Gabrysia Barczak wraz z rodzinką otrzymała paczuchę z zabawkami, słodyczami, chusteczkami do higieny i dezynfekcji, środki czystości, a także art. gospodarstwa domowego
  • one
    Sebastianek Zadłużny wraz z rodzinką otrzymał od Koniczynki zabawki, bluzę, chusteczki do pielęgnacji i dezynfekcji, środki czystości, słodycze oraz art. Gospodarstwa domowego
  • one
    Zosi Tendelskiej i jej rodzince przekazaliśmy paczkę z odzieżą, zabawkami, artykułami gospodarstwa domowego, komplet pościeli i prześcieradłem, chusteczki pielęgnacyjne i dezynfekujące, środki czystości oraz słodycze
  • one
    Piotruś Steciak otrzymał fundusze na opłacenie leczenia Otolaryngologicznego oraz część środków na opłatę wyjazdu na turnus rehabilitacyjny metodą Vojty i Bobath.
  • one
    Borys Kamiński otrzymał kolejną transzę środków finansowych na operację dolnych kończyn w Poznaniu.
  • one
    Odwiedziliśmy dziś Rodzinkę Madzi Wostal, którym przekazaliśmy pyszny nabiał, odzież, środki do dezynfekcji, środki czystości, chusteczki antybakteryjne, słodycze oraz artykuły gospodarstwa domowego
  • one
    Fundację Koniczynka odwiedził dziś Tata Maćka i Piotrusia Giermanowicz, którym przekazaliśmy środki dezynfekujące, art. gospodarstwa domowego, środki czystości, odzież, chusteczki antybakteryjne
  • one
    Opłaciliśmy zajęcia z Fizjoterapeutą Mateuszkowi z zespołem Aperta.
  • one
    Wpłaciliśmy część funduszy na zakup kosztownego leku Zolgensma dla Oliwki Hyla walczącej z SMA-1.
  • one
    Odwiedził nas dzisiaj Tata Paulinki Jabłońskiej, któremu przekazaliśmy sprzęt medyczny - Pulsoksymetr.
  • one
    Przekazaliśmy Rodzinie Jabłońskim odzież, środki do dezynfekcji, środki czyszczące oraz coś słodkiego.
  • one
    Bracia Brylowscy otrzymali fundusze na opłacenie specjalistycznych zajęć rehabilitacyjnych oraz zakup leków.
  • one
    Wpłaciliśmy część funduszy na zakup kosztownego leku Zolgesma Oliwce Hyla, walczącej z ciężką chorobą genetyczną SMA-1.
  • one
    Przekazaliśmy kolejne środki pieniężne na opłacenie operacji kończyn dolnych w Poznaniu Boryskowi Kamińskiemu.
  • one
    Piotruś Cierpisz-Pustelny otrzymał część funduszy na zakup nowych, specjalistycznych ortez.
  • one
    Przekazaliśmy Oliwce Prusak środki finansowe na dalsze leczenie.
  • one
    Szpital Specjalistyczny w Krakowie otrzymał od Fundacji Koniczynka fundusze na walkę z COVID-19.
  • one
    Przekazaliśmy środki dezynfekujące oraz środki czystości dla Placówki Adaptacyjnej dla Dzieci Niepełnosprawnych z Rudy Śląskiej.

Copyright © 2020 FUNDACJA-KONICZYNKA.PL . Wszelkie prawa zastrzeżone.