NASZE DZIAŁANIA - LISTOPAD 2020

logo
Zespół Fundacji Koniczynka pragnie gorąco podziękować wszystkim darczyńcom i ludziom dobrego serca za przekazaną nam pomoc rzeczową.
Dzięki niej możemy wspomagać i doposażyć naszych podopiecznych oraz zaprzyjaźnione placówki.
Za dobre serce i okazaną pomoc serdecznie dziękujemy.

• one
    Odwiedził Nas Chorzowski Dom Dziecka, któremu przekazaliśmy zastrzyk z kosmetyków, deserki i jogurty smakowe Humana
  • one
    Obdarowaliśmy wszystkie dzieciaczki z Domu Dziecka „Zakątek” w Katowicach, w pyszne deserki i musy owocowe Humana, szaleństwo kosmetyków oraz zabawki
  • one
    Rodzinka Andalukiewicz otrzymała kolejną transzę funduszy na zakup mebli oraz sprzętu AGD.
  • one
    Piotruś Steciak otrzymał fundusze na opłacenie całego kompletu specjalistycznych zajęć rehabilitacyjnych.
  • one
    Wpłaciliśmy fundusze na walkę z COVID-19 Specjalistycznemu Szpitalowi w Wałbrzychu.
  • one
    Przekazaliśmy środki finansowe Szpitalowi w Krakowie na walkę z COVID-19.
  • one
    Kubusiowi Foltyn wpłaciliśmy fundusze na opłacenie intensywnej rehabilitacji pooperacyjnej.
  • one
    Rodzinie Andalukiewicz wpłaciliśmy fundusze na zakup lodówki.
  • one
    Oliwce Hyla przekazaliśmy pieniążki na opłacenie zajęć rehabilitacyjnych metodami Vojty i BoBath.
  • one
    Oliwce Rzeszowskiej wpłaciliśmy część funduszy na operację prostowania kości w Poznaniu.
  • one
    Obdarowaliśmy Zespół Placówek Opiekuńczo- Wychowawczych nr 1 z Siemianowic Śląskich w artykuły spożywcze Sonko, szaleństwo kosmetykowe oraz słoiczki smakowe i jogurty dla najmłodszych Humana
  • one
    Dziś kolejne odwiedziny w naszej Fundacji. Tym razem obdarowalismy Dom Dziecka „Stanica” w Katowicach w pyszne jogurty oraz musy owocowe Humana, szał kosmetyków oraz artykuły spożywcze Sonko.
  • one
    Przekazaliśmy środki finansowe dla rodziny Andalukiewicz na zakup zmywarki oraz wersalki.
  • one
    Zakupiliśmy Paulince Jabłońskiej zapas specjalnego mleczka, lekarstw oraz środków zaopatrzenia.
  • one
    Zawitał do Fundacji przedstawiciel Ośrodka Adaptacyjnego dla Dzieci Niepełnosprawnych z Rudy Śląskiej, któremu przekazaliśmy pyszne musy owocowe w słoiczkach, jogurty firmy Humana, a także kosmetyki i artykuły spożywcze Sonko
  • one
    Odwiedziliśmy dziś Osrodek Wspierania Dziecka i Rodziny w Będzinie, by przekazać wszystkim podopiecznym deserki owocowe i jogurty smakowe Humana, szał kosmetyków oraz astykuly spożywcze Sonko
  • one
    Opłaciliśmy Mateuszkowi z Domu Małego Dziecka w Gliwicach komplet terapii z neurologopedą.
  • one
    Odwiedziliśmy także Dom Dziecka Savio w Siewierzu, gdzie przekazaliśmy szał kosmetyków, dania owocowe oraz jogurty smakowe firmy Humana, artykuły spożywcze Sonko
  • one
    Wyruszyliśmy dziś w podróż do Domu Dziecka im. Dominika Savio w Psarach, by przekazać dużą pomoc w postaci deserów owocowych, jogurtów firmy Humana, artykułów spożywczych Sonko oraz kosmetyki
  • one
    Tata Paulinki Jabłonskiej zawitał do biura Fundacji Koniczynka, któremu przekazaliśmy mydełka, getry i rajstopki oraz słodkości i artykuły spożywcze.
  • one
    Przekazaliśmy kolejne środki pieniężne dla Kubusia Foltyn na operację nóżki w Warszawie.
  • one
    Opłaciliśmy Mateuszkowi z zespołem Aperta komplet zaopatrzenia firmy Thermovent oraz zakupiliśmy rurki tracheostomijne.
  • one
    Wpłaciliśmy Nadii Nowak kolejne fundusze na zakup kosztownego leku Miglustat hamującego rozwój ciężkiej choroby.
  • one
    Odwiedziliśmy dziś także podopiecznych z Zespołu Placówek Opiekuńczo- Wychowawczych „Nadzieja” w Mysłowicach, by przekazać rajstopki i getry, artykuły spożywcze Sonko, kosmetyki oraz deserki owocowe i jogurty firmy Humana
  • one
    Wyruszyliśmy dziś w podróż z kosmetykami, deserkami i jogurcikami firmy Humana oraz artykułami spożywczymi firmy Sonko, a także z art. gospodarstwa domowego do Domu Dziecka nr 1 w Piekarach Śląskich.
  • one
    Odwiedzili nas przedstawiciele TOWARZYSTWA PRZYJACIÓŁ DZIECI Niepełnosprawnych z Oddziału w Świętochłowicach, którym przekazaliśmy potężną pomoc w postaci deserów owocowych jogurtów firmy Humana oraz słodkie artykuły spożywcze
  • one
    Kubuś Foltyn otrzymał kolejne fundusze na opłacenie operacji wyciągnięcia śruby z nóżki w Warszawie.
  • one
    Julka Stefaniak otrzymała kolejne środki finansowe na zakup specjalistycznego Kaflatora.
  • one
    Wpłaciliśmy fundusze na rehabilitację ruchową oraz na opłacenie kolejnego turnusu rehabilitacyjnego dla Wiktorka Andalukiewicz.
  • one
    Oliwka Hyla otrzymała kolejną część środków finansowych na zakup asystora kaszlu - Kaflator.
  • one
    Przekazaliśmy pieniążki na opłacenie dalszego leczenia, zakup leków i środków zaopatrzenia medycznego dla Dominika Jędryki.
  • one
    Nadia Nowak otrzymała fundusze na zakup bardzo kosztownego leku Miglustat Accord hamującego rozwój choroby genetycznej.
  • one
    Wiktorii Spychała wpłaciliśmy fundusze na opłacenie turnusu rehbilitacyjnego ,,Lajka" w Stęszewie.
  • one
    Obdarowaliśmy Zespół Placówek Opiekuńczo-Wychowawczych „Nadzieja” z Mysłowic w pyszne artykuły spożywcze i słodkie wypieki
  • one
    Obdzieliliśmy dzieciaczki z Placówki Opiekuńczo-Wychowawczej nr 4 Zgromadzenia Sióstr św. Jadwigi w Katowicach w słodziutkie wypieki oraz szał artykułów spożywczych
  • one
    Biuro Fundacji odwiedził Tata Madzi Wostal, który otrzymał od nas artykuły spożywcze oraz pyszne słodkie przekąski
  • one
    Przekazaliśmy do Chorzowskiego Ośrodka Wsparcia Dziecka i Rodziny potężny zastrzyk artykułów spożywczych
  • one
    Odwiedzili Nas przedstawiciele Domu Pomocy Społecznej „Nadzieja” z Chorzowa, którym przekazaliśmy moc artykułów spożywczych
  • one
    Odwiedziliśmy dzisiaj dzieciaki niepełnosprawne z Ośrodka Adaptacyjnego w Rudzie Śląskiej, by przekazać im pyszne artykuły spożywcze
  • one
    Zakupiliśmy specjalistyczny wózek inwalidzki dziecięcy dla Hani Pinkowicz.
  • one
    Piotrusiowi Steciak przekazaliśmy fundusze na opłacenie kolejnego turnusu rehabilitacyjnego.
  • one
    Przekazaliśmy środki finansowe na intensywną rehabilitację pooperacyjną oraz na zakup specjalistycznego rowerka rehabilitacyjnego dla naszego podopiecznego Borysa Kamińskiego.
  • one
    Wpłaciliśmy środki finansowe na operację nóżki w Warszawie (wyciągnięcie śruby) Kubusiowi Foltyn.
  • one
    Przekazaliśmy część funduszy Oliwce Rzeszowskiej na operację prostowania kończyn w Poznaniu.
  • one
    Julce Stefaniak wpłaciliśmy pieniążki na zakup sprzętu - Asystor Kaszlu.
  • one
    Oliwka Hyla otrzymała kolejne fundusze na zakup sprzętu Kaflator.
  • one
    Wiktorkowi Andalukiewicz opłaciliśmy dwutygodniowy pobyt na turnusie rehabilitacyjnych w Reha-Maluch.
  • one
    Wiktorkowi Andalukiewicz wpłaciliśmy fundusze na komplet rehabilitacji ruchowych i dalsze leczenie.
  • one
    Jagodzie Piaskiewicz opłaciliśmy posiłki w szkole z internatem.
  • one
    Opłaciliśmy rehabilitację neurorozwojową Mateuszkowi z Domu Małego Dziecka w Gliwicach.
  • one
    Wpłaciliśmy część funduszy na operację nóżki w Warszawie
    Kubusiowi Foltyn.
  • one
    Julce Stefaniak przekazaliśmy fundusze na zakup Asystora Kaszlu.
  • one
    Wpłaciliśmy Sandrze Stec środki finansowe na zakup Pionizatora Baffin.
    Oliwka Hyla otrzymała kolejne fundusze na zakup Kaflatora
    asystora kaszlu.
  • one
    Zakupiliśmy specjalistyczny Koncentrator tlenu dla Małgosi Późnieckiej.
  • one
    Opłaciliśmu terapię neurologopedyczną Mateuszkowi z Zespołem Aperta.
  • one
    Zakupiliśmy Laptopa Jagodzie Piaskiewicz.
  • one
    Małgosi Późnieckiej zakupiliśmy profesjonalny oczyszczacz powietrza firmy Beurer Lr200.

Copyright © 2020 FUNDACJA-KONICZYNKA.PL . Wszelkie prawa zastrzeżone.