POTRZEBUJESZ POMOCY?

FUNDACJA KONICZYNKA
ul. Bolesława Chrobrego 13, 41-500 Chorzów
lub e-mail: biuro@fundacja-koniczynka.pl
Udzielamy pomocy dzieciom i osobom chorym, niepełnosprawnym lub dzieciom w innej trudnej sytuacji życiowej, dofinasowuje rehabilitację, leczenia, zakup lekarstw, zabiegi,operacje, zakup sprzętu rehabilitacyjnego, medycznego, itd.

Aby otrzymać pomoc należy przesłać dokumenty:

• Wypełniony Formularz Zgłoszeniowy ( pobierz tutaj )
  • apel o pomoc – historia dziecka z opisem jaka pomoc jest potrzebna
  • orzeczenie o niepełnosprawności (jeśli posiada) lub zaświadczenie lekarskie potwierdzające chorobę
  • zdjęcia dziecka/osoby chorej

• Po uzyskaniu wszystkich informacji podejmowana jest decyzja o przyznaniu lub odmowie udzielenia pomocy.
    Osoby, które się zakwalifikują do pomocy otrzymują decyzję drogą listowną zaraz po tym podpisywana zostaje umowa na mocy której osoba zgłaszająca zostaje podopiecznym Fundacji Koniczynka.

Copyright © 2024 FUNDACJA-KONICZYNKA.PL . Wszelkie prawa zastrzeżone.