ODWIEDZINY FUNDACJI KONICZYNKA W DOMU MATKI I DZIECKA W SOSNOWCU LISTOPAD 2019

Fundacja Koniczynka odwiedziła dziś Dom Matki i Dziecka w Sosnowcu, by przekazać maluszkom art. spożywcze, odzież, artykuły dla niemowląt (smoczki, butelki, gryzaczki, kubki niekapki). ❤

ODWIEDZINY W ZESPOLE PLACÓWEK OPIEKUŃCZO-WYCHOWAWCZYCH NR 4 W KATOWICACH PAŹDZIERNIK 2019

Kolejne odwiedzinki Fundacji Koniczynka, ty razem uraczyliśmy mocą zdrowych soków i artykułów spożywczych, chłopców oraz wspaniałą Panią Urszulkę z Zespołu Placówek Opiekuńczo-Wychowawczych nr 4, Zgromadzenia Sióstr św. Jadwigi w Katowicach. Pozdrawiamy ❤

ODWIEDZINY W DOMU DZIECKA IM. JANA PAWŁA II W MIECHOWICACH-BYTOM PAŹDZIERNIK 2019

Fundacja Koniczynka odwiedziła dziś Panią Dyrektor i jej wspaniałą załogę z Domu Dziecka nr 1 Im. Jana Pawła II w Miechowicach-Bytom, obdarowując małych podopiecznych w pyszne pączusie, artykuły spożywcze oraz kosmetyki. Pozdrowienia z odwiedzin.

WIZYTA U NIEWIDOMEJ MADZI WOSTAL I JEJ RODZINY PAŹDZIERNIK 2019

Fundacja Koniczynka wybrała się dzisiaj na wielkie zakupy dla wspaniałej rodzinki Wostal, by uraczyć naszą Madzię oraz jej mamusię w moc artykułów spożywczych, odzież, obuwie, słodycze, chemię. Po zrobionych zakupach, odwiedziliśmy nasze podopieczne, pozdrawiamy

WIZYTA U PODOPIECZNEJ PAULINKI PAŹDZIERNIK 2019

Odwiedziny Fundacji Koniczynka w domu Państwa Jabłońskich. Przekazaliśmy rodzinie; odzież dziecięca, kosmetyki, art. higieniczne, art. spożywcze, książki, art. szkolne, komplety pościeli, kubki ceramiczne, odzież. Poznaliśmy bliżej potrzeby rodziny, będącej w trudnej sytuacji finansowej, niezbędne jest kupno kuchenki, remont łazienki, która musi być dostosowana do niepełnosprawnej Paulinki. Ruszamy również ze zbiórką na remont, gdyż musimy wspólnie pomóc!

WIZYTA WOLONTARIUSZEK FUNDACJI KONICZYNKA W ZESPOLE SZPITALI MIEJSKICH W CHORZOWIE PAŹDZIERNIK 2019

Fundacja Koniczynka odwiedziła dziś Zespół Szpitali Miejskich w Chorzowie, by przekazać chorym pacjentom wspaniałe książki dla dorosłych oraz świetne kremy.