ŻYCIE FUNDACJI

PACZKA ŚWIĄTECZNA DLA NASZYCH PODOPIECZNYCH BRACI GIERMANOWICZ

Odwiedził nas Tata Maciusia i Piotrka Giermanowicz. Jak co roku wręczył nam świąteczny prezent - a my kochane Ciocię przekazałyśmy świątecznie zabawki, puzzle, książki, kosmetyki, słodkości, czipsy, figurki, kubeczki ceramiczne, piórniki, 2 nerki na pasek, czekolady na gorąco, 2 zestawy przyborów szkolnych, art szkolne, oblaty”„Odwiedził nas Tata Maciusia i Piotrka Giermanowicz. Jak co roku wręczył nam świąteczny prezent - a my kochane Ciocię przekazałyśmy świątecznie zabawki, puzzle, książki, kosmetyki, słodkości, czipsy, figurki, kubeczki ceramiczne, piórniki, 2 nerki na pasek, czekolady na gorąco, 2 zestawy przyborów szkolnych, art szkolne, oblaty”

KIERMASZ ŚWIĄTECZNY W GLIWICACH DLA DZIEDZIACZKÓW Z PLACÓWKI NR 10

3 Kiermasz Świąteczny w Gliwicach dla Dzieciaków szkolnych i przedszkolnych placówki nr 10 - zakończony Fundacja Koniczynka weszła w skład zorganizowania i przekazania szalonych darów takich jak - kubki ceramiczne, kosmetyki, petardę słodyczową, czapeczki, art niemowlęce i dziecięce, gry, układanki, puzzle, art szkolne, art. papiernicze, książeczki, gadżety fundacji, maskotki i figurki, art spożywcze i słone przekąski. Połowa z uzbieranych funduszy na Kiermaszu będzie przekazana dla Mateuszka na drugi etap operacji rączek w Hamburgu. Druga część będzie przekazana na cele wspierające działania szkoły. Wesołych Świąt kochani

AKCJA ŚWIĄTECZNA FUNDACJI KONICZYNKA

Koniczynkowe Święta z darami Fundacji dostarczone. Zorganizowaliśmy i przekazaliśmy odwiedziny 12 paczek u naszych podopiecznych i przekazaliśmy Naszym dzieciom Koniczynki upominki takie jak: zabawki, art. niemowlęce i dziecięce, kosmetyki, figurki, słodycze, majtusie, art. szkolne i przedszkolne, mydełka, torebeczki, układanki, puzzle, karty i gry, układanki, kolorowanki, czapeczki, książeczki i audiobooki, art. papiernicze i kreślarskie.

WSPARCIE ŚWIĄTECZNE DLA SAMOTNEJ MAMY Z 5 DZIECI

Paczucha świąteczna z darami dla samotnej matki z 5 dzieci - w ciężkiej sytuacji materialnej. Przekazaliśmy zabawki, słodycze, plecaki, art. spożywcze, kolorowanki, majteczki i figurki. Wesołych Świąt Kochani

Copyright © 2024 FUNDACJA-KONICZYNKA.PL . Wszelkie prawa zastrzeżone.