ŻYCIE FUNDACJI

AKCJA WYPRAWKOWA I 2021

Pierwszy Szał Wyprawkowych paczuszek odwiedził dzieciaczki z Domu Dziecka pod Lublinem „Nowy Dom” i „Dworek”. Koniczynka obdarowała dzieci w tornistry, piórniki, artykuły szkolne, okładki, art. piśmiennicze, biurowe oraz plastyczne, słodycze, puzzle, gry, quizy, akcesoria Czu-Czu. Samych 6 Wam życzymy

WAKACYJNA AKCJA MARKOWEJ ODZIEŻY 2021

Wakacyjna Akcja Markowej Odzieży dobiegła końca. Ubranka odwiedziły podopiecznych z Domu Dziecka w Żarach 1, 2, dzieci z Domu Dziecka w Lipsku 3, 4. Dziewczęta duże i małe z Domu Dziecka w Topolnie oraz wspaniałe nastolatki z Placówki Opiekuńczo- Wychowawczej z Lisewa-Pniewite. Dzieciaki dziękują za odzieży szał :)

ZORGANIZOWALIŚMY I PRZEKAZALIŚMY PACZKI DLA 20 PODOPIECZNYCH NASZEJ FUNDACJI 2021

Z okazji Dnia Dziecka Fundacja Koniczynka zorganizowała i przekazała paczki dla 20 naszych podopiecznych. W paczkach znajdowały się m.in zabawki, zestawy upominkowe Sidulox, słodycze, artykuły kosmetyczne, artykuły higieniczne, ubrania, gry, ukladanki Czu-Czu, lalki i zestawy Barbie.

PREZENTY Z OKAZJI DNIA DZIECKA DLA PODOPIECZNYCH MŁODZIEŻOWEGO DOMU DZIECKA NR 1,2 W GLIWICACH 2021

Z okazji Dnia Dziecka Fundacja Koniczynka wraz z Firmą SAP Polska sp. z o.o i ich pracownikami zorganizowała prezenty w formie 29 bonów podarunkowych do drogerii Rossmann oraz słodycze, napoje firmy Tymbark, artykuły spożywcze Sonko dla Młodzieżowego Domu Dziecka nr 1,2 w Gliwicach.

Copyright © 2024 FUNDACJA-KONICZYNKA.PL . Wszelkie prawa zastrzeżone.