ŻYCIE FUNDACJI

WIELKANOCNE ZAJĄCZKI DLA DZIECIACZKÓW Z DOMU DZIECKA DLA MAŁYCH DZIECI W ŁODZI 2024

Wielkanocne bombardowanie zajączkami nadal trwa. Tym razem maluszki i dzieciątka z Domu Dziecka dla Małych Dzieci w Łodzi - woj. Łódzkie otrzyma od Koniczynkowego Zajączka cudne zabawki, artykuły dla niemowląt i dzieci małych, plansze kontrastowe, układanki, puzzle ,zabawki interaktywne, kocyki, rożki/ okrycia do łóżeczka i wózeczka, odzież niemowlęcą, kosmetyki, art spożywcze, rajstopki dziecięce

WIELKANOCNY KIERMASZ DLA NASZEGO PODPIECZNEGO MATEUSZKA 2024

Koniczynka Wielkanocnie się rozkręca. Z okazji Wielkanocnego Kiermaszu - który odbył się na terenie Zespołu Placówek Szkolno- Przedszkolnych nr 10 na terenie Gliwic, zorganizowanego dla naszego podopiecznego Mateuszka cierpiącego na Zespół Aperta. Zorganizowaliśmy i przekazaliśmy słone przekąski, słodycze, kosmetyki do paczek, kubeczki ceramiczne, art papiernicze i szkolne, książki, gry, układanki, rajstopki dla dużych i małych kobietek, herbatki. Fundusze z Kiermaszu Wielkanocnego zostaną przekaże na 2 etap operacji rączek Mateuszka w Hamburgu

DZIEŃ KOBIET DLA PODOPIECZNYCH DOMU SAMOTNYCH MATEK Z DZIEĆMI W GDAŃSKU 2024

Hejo, hej na kobiece rozterki z minionego, tegorocznego dnia Kobietek - Koniczynkowe bohaterki zorganizowały i przekazały pomoc w postaci odzieży dla kobiet i dziecięcej, kosmetyków, zabawek, słodyczy, rajstop dla mam, kobietek i dzieci, art szkolnych, przedszkolnych i papierowymi , gier, układanek Czu- czu , herbatek, figurek dla dzieci, dla Wszystkich podopiecznych Domu Samotnych Matek z Dziećmi w Gdańsku” Siła Kobiet pozdrawia

DZIEŃ KOBIET W OŚRODKU WSPARCIA DZIECKA I RODZINY W BĘDZINIE 2024

Z okazji zbliżającego się Dnia Kobiet, zorganizowaliśmy i przekazaliśmy dla młodych kobiet, samotnych matek i malutkich dzieciątek do Ośrodka Wsparcia Dziecka i Rodziny w Będzinie -rajstopki, getry i skarpetki, art dziecięce, odzież niemowlęcą, odzież młodzieżową, art spożywcze, słodkości, kubeczki ceramiczne, kosmetyki, art szkolne, art przedszkolne, książeczki i gre - wszystkiego najlepszego kobietki

Copyright © 2024 FUNDACJA-KONICZYNKA.PL . Wszelkie prawa zastrzeżone.