ŻYCIE FUNDACJI

AKCJA WYPRAWKA WRZESIEŃ 2023

Hej Ho, hej ho - do szkoły by się szło Akcja Wyprawkowa 2023. Obdarowaliśmy nasze cudowne dzieci w plecaki, piórniki, worki sportowe, art. szkolne, art. spożywcze, art. higieniczne, słodycze, puzzle i karty, figurki, herbatki, kosmetyki, majtusie i rajstopki, książeczki, ubranka dla lalek. Po to, by umilić podopiecznym wrześniowy start szkolny. Powodzenia kochani

SPOTKANIE PRZYJACIÓŁ NASZEGO DOMU ZORGANIZOWANEGO PRZEZ DYREKCJĘ CENTRUM ADMINISTRACYJNEGO OBSŁUGI PLACÓWEK OPIEKUŃCZO-WYCHOWAWCZYCH W CHORZOWIE 2023

Fundacja Koniczynka w ramach podziękowań została zaproszona na Uroczyste Spotkanie Przyjaciół Naszego Domu zorganizowanego przez Dyrekcję Centrum Administracyjnego Obsługi Placówek Opiekuńczo-Wychowawczych w Chorzowie. Mogliśmy podziwiać utalentowane dzieciaczki, uczestniczyć w przygotowanym dla Nas festynie, oraz jak na gości przystało przekazać kolejny zastrzyk pomocy rzeczowej, jako wsparcie festynu i artykuły na użytek dzieciaków placówek. A oto galeria z wizyty reprezentacyjnej

FESTYN W SZKOLE PODSTAWOWEJ NR 13 W CHORZOWIE

3 Festyn Szkolny za pasem :) Zorganizowaliśmy i przekazaliśmy dla Szkoły Miejskiej Podstawowej nr 13 w Chorzowie art. spożywcze, kosmetyki, oblaty, książki l, gadżety reklamowe i szkolne, puzzle, karty, pączki i chleby. Z funduszy pozyskanych szkoła zakupi ławeczki szkolne na nowo wyremontowane boisko, nasadzenia wokół boiska i rekultywację trawnika

FESTYN ŚRODOWISKOWY 2023

Festynowe odwiedzinki zakończone. Zorganizowaliśmy i przekazaliśmy z okazji Dnia Dziecka na Festyn Środowiskowy pyszne pączusie, art. spożywcze, słone i słodkie przekąski, kosmetyki oraz art. dziecięce - dla dzieci niepełnosprawnych i ich rodzin z Ośrodka Adaptacyjnego w Rudzie Śląskiej

Copyright © 2024 FUNDACJA-KONICZYNKA.PL . Wszelkie prawa zastrzeżone.